Komediani Jackie Mason, i njohur për një karrierë të zgjatur në dekada, ka vdekur të shtunën në një spital të New Yorkut, në moshën 93-vjeçare.

“Ai vdiq i qetë me familjen dhe miqtë pranë tij”, ka thënë miku dhe bashkëpunuesi i tij, Raoul Felder për CNN.

Mason ishte i hospitalizuar për dy javë para se të vdiste, për shkak të problemeve me frymëmarrjen.

Shumë njerëz atë e njohin për bashkëpunimin e gjatë me “The Simpsons”.