Teatri i Tetovës të premten me datë 6 shator në pallatin e kulturës në Tetove do te reprizoje shfaqjen “Jashte bie bore” të autorit Vinsenzo Salemme dhe me regji të Qëndrim Rijanit. Ne shfaqje do të luajne aktorët Trimosh Ramadani, Blerim Ismani, Petrit Neziri dhe Muzafer Etemi. Ftohen artdashësit tetovar që të ndjekin këte ngjarje kulturore.