33Sharesfacebook sharing button 33

twitter sharing button
pinterest sharing button
email sharing button
sharethis sharing button

Këndi Amerikan i Tiranës shfaqi të premten dokumentarin e nominuar për Oskar “20 ditë në Mariupol”.

Zëvendëseshefja në detyrë e Misionit të SHBA, Mischere Kawas iu bashkua ambasadorit të Ukrainës në Shqipëri, Shkurov Volodymyr, shefit të seksionit politik të BE-së Andre Rizzo, dhe drejtuesve të rinj shqiptarë.

Ky dokumentar i fuqishëm dhe që të bën të mendosh, hedh dritë mbi realitetet që ukrainasit përballen në konflikt, duke theksuar kurajon dhe këmbënguljen e tyre gjatë fatkeqësive.

Pjesëmarrësit reflektuan mbi mbështetjen e palëkundur që ndajmë të gjithë për sovranitetin e Ukrainës dhe integritetin territorial të saj, ndërsa qëndrojmë në solidaritet me popullin ukrainas.