Aktori i njohur ndonëse është në moshën 74-vjeç, nuk heq dorë nga ushtrimet.

Aktori hollivudian Sylvester Stallone nuk heq dorë nga pamja e tij fizike as në moshën 74-vjeç.

Kontribuues për këtë është fakti që ai ushtron intenzivisht në palestër dhe ai ndau një nga sesionet e tij të stërvitjes me pesha të rënda me fansat në mediat sociale.