Suksesi i ‘Spider-Man’, ka thyer çdo rekord të shikueshmërisë, duke e lenë pas edhe filmin ‘’No Way Home”.

Ky film ka arritur të listohet në vendin e tretë nga filmat më të klikuar.

Totali në bruto është 9.25 miliardë dollarë, shifër kjo e cila është mjaftë e madhe për një kohë kaq të shkurtër, (pas publikimit në dhjetor).

Ende është duke luajtur në kinematë anembanë botës ku po vazhdon të shikohet dhe të jetë tejet i kërkuar nga publiku.