Ai përmes çekiçit godet xhamin dhe kështu realizon portrete të ndryshme.

Në një intervistë të realizuar për mediet zvicerane, Berger ka treguar se së pari ai e krijonte veprën të cilën më pas për ta kompletuar e thyente dhe e kthente në një tjetër vepër tashmë të finalizuar.

Ndërkaq, Berger kishte treguar poashtu se së pari kishte punuar me dru e më pas edhe në xham.