“Shotgun Wedding”, një komedi romantike me protagonistë Jennifer Lopez dhe Josh Duhamel, do të mbërrijë në ekran në verën e ardhshme.

Filmi i ‘Lionsgate’ është planifikuar të shfaqet më 29 qershor të vitit 2022.

Në “Shotgun Wedding”, Darcy e luajtur nga (Lopez) dhe Tom nga (Duhamel) mbledhin familjet e tyre për një martesë.

https://www.instagram.com/p/COOL1I7pPyL/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=810&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fkomedia-romantike-e-jennifer-lopez-shotgun-wedding-te-kete-premieren-veren-e-ardhshme%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1411.740000010468%2C%22ls%22%3A1344.8199999984354%2C%22le%22%3A1349.1749999811873%7D

Armie Hammer ishte vendosur më parë të luante përkrah Lopez, por u tërhoq nga filmi në janar pas akuzave për abuzim seksual.

Pak pas largimit, “Shotgun Wedding” filloi xhirimet të cilat u përfunduan në fillim të kësaj jave.

Jason Moore qëndron prapa kësaj komedie të shkruar nga krijuesja e “New Girl”, Elizabeth Meriwether dhe Mark Hammer.

https://www.instagram.com/p/CN8lXaGpe4_/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=810&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fkomedia-romantike-e-jennifer-lopez-shotgun-wedding-te-kete-premieren-veren-e-ardhshme%2F#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A1419.1400000127032%2C%22ls%22%3A1344.8199999984354%2C%22le%22%3A1349.1749999811873%7D

Në film interpretojnë gjithashtu: Jennifer Colidge, Lenny Kravitz dhe Cheech Marin.

‘Lionsgate’ ka vendosur datat e shfaqjes edhe për filma të tjerë, “The Protege” më 20 gusht 2021 dhe “White Bird: A Wonder Story”, më 16 shtator 2022.