Ne të gjithë e njohim Daniel Radcliffe falë rolit të tij kryesor në të gjithë filmat e “Harry Potter”.

Megjithatë, ai ka një projekt të ri që do të vijë në ekranin e madh me Sandra Bullock, Channing Tatum dhe Brad Pitt.

Daniel Radcliffe është një aktor britanik dhe një nga personazhet e famshëm më të pasur në të gjithë Britaninë.

Ai ka lindur më 23 korrik në kryeqytetin e Anglisë, Londër, 31 vjet më parë. Të dy prindërit e tij merreshin me aktrim kur ishin të vegjël.

Rolin e parë të aktrimit e pati në vitin 1999 kur ishte nëntëvjeçar. Aktori britanik ka një pagë neto prej 15 milionë dollarësh.

Gjatë viteve të xhirimit të “Harry Potter”, Daniel Radcliffe fitoi të paktën 100 milionë dollarë.

Për filmin e vitit 2011, i njëjti fitoi rreth 40 milionë dollarë.

Projektet e reja të Radcliffe
Një film i ri aksion tashmë është në ekranin e madh i quajtur “The Lost City”.

Sidoqoftë, ekziston një projekt tjetër i quajtur “Weird: The Al Yankovic Story”.

Filmi eksploron të gjitha aspektet e jetës së Yankovic, nga ngritja e tij meteorike në famë me hitet e hershme si “Eat It” dhe “Like a Surgeon” deri te marrëdhëniet e tij të tmerrshme me të famshëm dhe një mënyrë jetese të shthurur.

“Weird: The Al Yankovic Story” është një udhëtim nëpër jetën dhe karrierën e Yankovic, “nga një fëmijë i talentuar deri te legjenda më e madhe muzikore e të gjitha kohërave”.