Ndonjëherë për ta transformuar shtëpinë mjafton ta ndryshoni një karakteristikë të vogël të saj

Një shembull konkret mund të jenë raftet e pazakonshme për libra, suvenire apo gjëra tjera të vogla, dhe gjithmonë është një bonus nëse i bëni me duart tuaja, transmeton Telegrafi.

Rafti në formë katrori

rkatror

Raft i varur kreativ në formë trekëndëshi

2815755-2-650-1467137947

Rafti në kënd i cili e bën tërë dhomën të duket më atraktive

2815455-9-650-1467137947

“Peshoret”

2815205-7-650-1467137947