Të gjithë e duam Amsterdamin, por nganjëherë të gjithëve u pëlqen pak pushimi në vend të ngrohtë, me rërë dhe me shumë kokteje.

Por, tani është krijuar një plazh përrallor dhe i gëzueshëm për të gjithë, pikërisht në qendër të Amsterdamit, dhe ky vend i ka të gjitha.

Nga palmat tek rëra e bukur dhe e butë rozë dhe karriget në kuvertë, ky vend është një ëndërr absolute e ardhur gjithashtu.https://www.instagram.com/p/CPp34X0l5–/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=540&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fplazhi-ri-roze-ne-amsterdam-eshte-thjesht-perrallor%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2579%2C%22ls%22%3A1520.9000000001397%2C%22le%22%3A1523.9000000001397%7D


Nuk është lokali juaj mesatar i plazhit sepse gjithçka është rozë! Nga shiriti në kabinat dhe madje edhe disa nga ushqimet, ju mund të prisni rozë, rozë dhe vetëm rozë! Një vend perfekt për fotografitë e Instagramit.

Nëse kukulla Barbie do të kishte një bar plazhi, do të dukej kështu, dhe nëse gjithmonë donit të ishit Barbie kur ishit fëmijë, atëherë ja ku është shansi juaj!