Për herë të parë transmetohen pamje nga brenda vilës mbretërore ende të padëmtuar.

Pamjet janë të vitit 1995, kur një delegacion nga Polonia e vizitoi vilën, për të njohur historinë dhe vlerat arkitekturore të saj.

Nuk janë të shumtë ata që e kanë parë nga afër bukurinë e arkitekturës së saj.

Pamjet që transmetohen për herë të parë, janë pamje nga brenda pallatit mbretëror ende të padëmtuar.

“Na ishte një herë një pallat veror mbretëror… Të gjithë e njihnin si Vila e Zogut në Durrës!”/shqiptarja.com