Gjithça lindi gjashtë vjet më parë kur gjyshja Wanda Dench ia kishte dërmuar më mesazh telefonik Jamal Hinton-it duke menduar se ia ka dërguar niupit të tij.

Në mesazh ajo e kishte ftuar nipin për Ditën e Falënderimeve, por më pas e kishte kuptuar se e kishte dërguar mesazhin në adresë të gabuar.

Por Hilton e kishte pyetur nëse do të mund të shkonte për festë, dhe gjyshja Dench e kishte pranuar me përzemrësi.

Që nga ai vit, dyshja bëhen gjithmonë bashkë me familjet e tyre për ta festuar Ditën e Falënderimeve, dhe tash tregimi i këtyre banorëve të shtetit amerikan, Arizona, do të bëhet film nga Netflix.

“Jemi të ngazëllyer që po e ndajmë tregimin tonë me botën”, kanë thënë që të dy përmes një deklarate të përbashkët transmetuar nga Netflix-i.