Janë mbajtur netët gjysmëfinale të festivalit madhështor “Kënga Magjike 2021”.

Krahas shumë të rejave që na përcollën sivjet, tetë janë artistët ndërkombëtarë që marrin pjesë këtë edicion të 22-të të festivalit.

Secili prej tyre ka zgjedhur nga një mik apo një artist me peshë për t’i prezantuar, të cilët gjithashtu dërgojnë edhe përshëndetjen e tyre për “Këngën Magjike” dhe Shqipërinë.