Ne të gjithë e kemi përjetuar zhgënjimin e përpjekjes për të tërhequr një etiketë çmimi dhe që kemi mbetur pjesë ngjitëse në artikull.

Ndonjëherë, ne përpiqemi aq shumë për të hequr çdo copë letre, saqë përfundojmë duke shkatërruar edhe thonjtë tanë.

Një grua e quajtur Sarah Lindner posoti një hile në TikTok, teksa tha se nuk kërkohet shumë përpjekje për të hequr etiketat kokëfortë.

“Ndaloni”, tha ajo, ndërsa përdorte cepin e thoit së saj për të provuar të heqë një etiketë ngjitëse nga një kornizë.

“Përpara se të luftoni me një ngjitëse kokëfortë mbi një artikull të ri dhe të lini atë mbetje ngjitëse, nxirrni një tharëse flokësh. Zbato nxehtësinë për disa momente dhe ngjitësi tërhiqet menjëherë”.Në komente, disa shikues ndanë këshillat e tyre për heqjen e etiketave. “Mund të përdorni edhe një çakmak”, tha një person. “Dhe përdorni alkool për fërkim, nëse ndonjë mbetje e mbetur ngjitet”, shtoi një i dytë.