Teatri i qytetit të Ferizajit “Adriana” ka bërë me dije ka se shfaqja e cila është ende në prodhim ”Memorandumi”, do të jepet me 28 qershor.

Kjo shfaqje është prodhim i këtij teatri dhe do të jepet me fillim nga ora 20:00.

Autor i shfaqjes është Vaclav Havel, derisa regjisor është Agon Myftari.