Lajmin e ka bërë të ditur vet Kelmendi, i cili tha se është një lajm shumë i mirë për të dhe Kosovën.

“Muzika korale formon një lidhje, duke krijuar kanale të reja për komunitetin ndërkombëtar dhe përpjekjet bashkëpunuese”, thotë mes tjerash ai. 

Kelmendi me Korin “Siparantum” kanë arritur shumë suksese ndërkombëtare, duke përfaqësuar Kosovën në mënyrën më të mirë të mundshme.