Jennifer Lopez luan rolin kryesor në filmin “Atlas” që trajton botën e intelegjencës artficiale, dhe sipas saj, ky film shfaq më së miri se si AI-ja mund të përdoret edhe për keq dhe si mund të përdoret për mirë, ka deklaruar për Variety.

“Është shumë e frikshme, menjëherë e pamë që na i vodhi fytyrat, prandaj PO, AI-ja është shumë e frikshme”, ka thënë Lopez për Variety, e cila në të njëjtën kohë ka shtuar se megjithatë duhet të respektohet kjo prurje e re teknologjike dhe të shfrytëzohen mundësitë që ofrohen nga kjo prurje.

Filmi “Atlas” është prezantuar me premierë në Los Angeles