Treshja e njohur kanë publikuar këngën e shumëpritur sot.

Reperët e njohur shqiptar, Lumi B, Gjiko dhe Ledri kanë lansuar projektin më të ri muzikor ashtu siq edhe kishin paralajmëruar.

Kënga e titulluar “Ça Bone” është shoqëruar edhe me klip muzikor për të cilën reperët u kujdesën deri në detajin e fundit.