Filmi mban titullin ”West Side Story” dhe në të do të luajnë aktorët Ansel Engort dhe Rachel Zegler, të cilët portretizojnë dy të rinj që bien në dashuri në New York-un e viteve të 50-ta.https://www.youtube.com/embed/_VW-stajpHc?feature=oembed

Ndërsa aktorët e tjerë që do të luajnë në këtë film janë Ezra Menas, Julius Anthony Rubio, Ana Isabelle, Brian d’Arcy James, Corey Stoll etj.

“West Side Story” ishte planifikuar të lansohet nëpër kinema në fund të vitit 2020, por ishte shteyr shkaku i pandemisë.

Filmi pritet të ketë premierën e tij në dhjetor të këtij vitit.