Ne kuadër të manifestimit Rok Hepening mbështetur nga Ministria e Kulturës se Maqedonisë, Jon Media organizoi nje manifestim të shkëlqyer muzikor.

Rock Hepening është proekt që i bashkon grupet e muzikës rock dhe fansat nën moton “Një për të gjithë, të gjithë për Rock”.

Qëllimi kryesor i këtij manifestimi ishte që të vazhdojë tradita e rockut, e cila tek ne ka fillet tek vitet e gjashtëdhjeta dhe të promovohet kjo kulturë tek të rinjtë, me pjesëmarrje më të madhe të bendeve të reja, duke përfshirë të gjitha komunitetet.

Performuran Asgje Sikur dielli dhe Hana Cakuli.