Çfarë e bën një komedi një klasike? Diçka që lundron në valën e ndryshimit të kohës dhe shijes, duke mbetur e rëndësishme dhe qesharake?

Në fund të kësaj, në listën më poshtë janë filmat më të mirë, të cilët mund t’i shikoni që tani!

Hot Rod

Game Night

The First Wives Club

Scary Movie

Blockers

Doubtfire

Pitch Perfect

Four Lions

Safety Last

Big

Wet Hot American Summer

Barbershop

Dazed and Confused

Ace Ventura

Idiocracy

Team America: World Police

Kissing Jessica Stein

Trainwreck

Pee-Wee’s Big Adventure

Tommy Boy

Life

Zoolander

Super Troopers

Happy Gilmore

Jump Street

Bill&Ted’s Excellent Adventure

Broadcast News

Lost in America

In the Loop.