Festivali Ndërkombëtar i Teatrove “Prishtina International Theatre Festival”, në maj shënon edicionin e gjashtë.

Festivali do të filloj nga 10 maj deri me 16 maj dhe është bashkëpunim mes Teatrit AAB “Faruk Begolli” dhe “Prishtina International Theater Festival”.

Para disa muajsh festivali kishte hapur thirrjen për aplikim për gjithë teatrot profesionale dhe kompanitë teatrore.

Shfaqjet pjesëmarrëse në këtë edicion janë: “I left” (Spanjë), “The M Word”(Maqedoni e Veriut), “Andorra” (Kosovë), “I don’t wanna Forget” (Itali), “Iphigenia” (Mali i zi) dhe “Muslimani” (Kosovë).

Ndarja e çmimeve do të bëhet me 16 maj nga ora 22:00.