Çdo vit, për të zgjedhur qytetet më të mira të botës, “Travel + Leisuire” i anketon lexuesit për përvojat e udhëtimeve përgjatë botës.

Lexuesit i ndajnë mendimet e tyre për qytetet më të mira, ishujt, anijet, linjat ajrore, etj. 

Kësaj radhe, lexuesit i kanë vlerësuar qytetet më të mira të botës në bazë të pamjes, vendeve turistike, kulturës, kuzhinës, miqësisë dhe vlerës së përgjithshme.

Më poshtë e keni listën me top 10 qytetet të cilat janë konsideruar si më të mirat në botë për këtë vit në bazë të kritereve të lartcekura.

10: Udaipuri, Indi

9: Florence, Itali

8: Kyoto, Japoni

6: Ubud, Indonezi

5: Oaxaca, Meksikë

4: Mexico City

3: Chiang Mai, Tajlandë

2: San Miguel de Allende, Meksikë

1: Hoi An, Vietnam. 

7: Tokio, Japoni