Artistët e mirënjohur shqiptarë, Inva Mula, Olen Çezari dhe Genc Tukiçi, performuan në skenën e teatrit prestigjioz parizian “Salle Gaveau”, në Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, më 28 nëntor 2021.

Në koncert mori pjesë edhe artistja shqiptare, Erza Muqoli, e cila jeton në Francë.

Kremtimi i Festës Kombëtare bëri bashkë përfaqësues të shoqatave dhe të diasporës shqiptare, miq francezë të Shqipërisë, si dhe autoritete dhe personalitete franceze si dhe trupi diplomatik i akredituar në Paris.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë, njerëz që luajnë instrumente muzikore dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të brendshme