“1971”, viti kur muzika ndryshoi gjithcka tjetër.

Seriali që vjen në formën e dokumentarit risjell vitin kur inovacioni në muzikë solli risi në mbarë industrinë, që në atë periudhë u nxit padyshim nga zhvillimet politike dhe kulturore.

Tetë episodet do të transmetohen në platformën Apple TV.