Është ndarë nga jeta në moshën 76 vjeç raposodi i njohur , Isë Llapqeva. Këtë e ka bërë të ditur familjari i tij këngëtari, Hamëz Llapqeva. “Miq dhe dashamirë tē nderuar, ju njoftojmë me pikellim te thell se sot me datë 15 shtator 2020 në moshēn 76 vjeqare vdiq Vllau, Prindi ynë: Isë Imer Llapqeva”. shkroi Llapqeva në rrjetet sociale.

sa Llapqeva njihet këngë të shumta rapsodike. Projekti i tij i fundit është në bashkëpunim me Ali Krasniqin, Halil Bytyqin “Odat tona janë kanë Shkollë” që u publikua në janar të këtij viti.