Shkrimtarët e serialit ‘The Simpsons’ duket se dinë gjithçka që do të ndodhë në botë.

Ndjekës të shfaqjes zbuluan kohët e fundit një episode që duke se parashikon jo vetëm COVID-19, por dhe mbërritjen e grenxave vrasëse në Europë.

Në rrjete sociale u publikua një klip nga episodi i 1993, i cili më pas u rishpërnda nga një prej shkrimtarëve të serialit, Bill Oakley.

“Ok, në rregull. Ne e parashikuam vërtetë,” u përgjigj ai në postimin që mori më shumë se 51,000 pëlqime.

Në episod flitej për një koronavirus nga Japonia që do të pushtonte botën në një pandemi.