Arnold Schwarzenegger ka treguar përvoja e hidhura gjatë xhirimit në të kaluarën.

Ylli 72-vjeçar i Terminatorit foli për një dëmtim serioz të pësuar në xhirimet e Total Recall të 1990 në nder të 30-vjetorit të filmit në një intervistë me Yahoo.

Në skenën e filmit që po xhironte, personazhi i tij ishte në ndjekje përmes një stacioni metroje, duke vrapuar nga një bandë, kur përplaset me dritën e një treni me armën që po mbante.

“Ata nuk e shpërthejnë dritaren para se ta godisja unë dritaren me armë, kështu që unë e preva kyçin e dorës thellë. Dhe unë duhej të qepja atë gjatë pushimit të drekës, e cila ishte si mesnata, sepse ne ishim duke filmuar natën, “shpjegoi ai.

“Pasi që më qepën plagën, ne fshehëm fashat, e tërhoqëm xhaketën deri përpara në mënyrë që të mos shohim fashat”, ka shpjeguar aktori.

TË FUNDIT