Ajo u pa më pasë  në ndejën e organizuar nga revista “Vanity Fair”, ku kishte veshur një fustan të bardhë dhe të gjatë.

Në këtë event, 32-vjeçarja ishte e shoqëruar nga bashkëshorti i saj, regjisori me prejardhje nga Zelanda e Re, Taika Waititi.

https://www.instagram.com/p/Cpw79rUItad/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Frtv21.tv&rp=%2Frita-publikon-fotografi-tjera-nga-oscars-2023%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A796.1999998092651%2C%22ls%22%3A540.4000000953674%2C%22le%22%3A780%7D
“Çfarë nate, ‘Vanity Fair’. Faleminderit ‘Hassanzadeh Jewellery’ për prekjet e fundit në dukjen time”, shkroi Ora në Instagram.