Këngëtarja, Rita Ora gjithmonë vë hapin e saj më të mirë të modës, pavarësisht nëse është në skenë apo larg saj. Rita Ora u godit nga komentuesit në internet të cilët kritikuan stilin e saj të premten.

Megjithatë, Ora ka thënë se ajo shqetësohet vetëm për t’u ndjerë e sigurt për veten, transmeton rtv21.tv. Këngëtarja, 30 vjeçare hodhi poshtë çdo kritikë ndaj veshjeve të saj dhe Davina McCall në shfaqjen e konkursit ITV dhe pranoi se ‘nuk i intereson se çfarë mendon dikush tjetër’.

Gjatë rrjedhës së shfaqjes, talljet në internet pretenduan se Davina duhet të ‘mbulohet’ në shfaqje për shkak të moshës së saj, ndërsa ata gjithashtu kanë gjetur gabime në veshjet e Ritës.h

“Unë me të vërtetë mendoj se stili është një gjë krejtësisht personale nëse dikujt nuk i pëlqen diçka që unë vesh, nuk ka pse, kjo është krejtësisht në rregull”, ka thënë Rita.