PriFest njofton se në kuadër të seksionit IN MEMORIAM do të shfaqen dy filma në Kino Armata:

‘Cirku Fluturues’ me daten 25 shtator, ora 19:00, dhe

‘Besim Sahatçiu – jeta dhe vepra’ me datën 21 shtator, ora 21:00.

Filmat shfaqen për nder dhe kujtim të producentës Vjosa Berisha dhe regjisores Burbuqe Berisha.

Mirëpo, edicioni i 14-të i PriFest i kushtohet posaçërisht producentes Vjosa Berisha, si një nga themelueset e këtij festivali.