Poezia botërore në skenën e një Festivali shqiptar

Qerim Kryeziu Festivali Ndërkombëtar i Poezisë në Rahovec zgjati tri net, filloi më 16 e përfundoi më 18 tetor 2020. Në vazhdimësinë e tij, i gjashti me radhë. Brenda kuptimësisë së fjalës Festival, më i bukuri, më përmbajtjesori dhe më kuptimploti. Sepse në skenën e tij u shfaqen poetë suprem botëror, u deklamuan krijime poetikisht … Vazhdoni me leximin e Poezia botërore në skenën e një Festivali shqiptar