Korça Bibjana

Muzgu nazik hedh tisin e brymt mbi kopshtije..
Trendafilat perkedhelen flladit; luleshqerrave u bejne hije e sinfonin e eres u percjellin ..
Une, ulur ne nje stol prane nje bliri, sodis e mrekulluar dhe degjoj ne heshtje peshperimat e eres…
Ato , te lidhura dora dores ,vallezojne te lumtura midis gjetheve e luleve arom mira te blirit plak ,duke pritur
te terheqin vemendjen e kalimtareve ;ashtu te deshirume e atraktive..
E vemendeshme, i bashkohem peshperimave te tyre…
Buzagaz flas me vete :
“Bota rrotullohet…dite me te mira do te vijne “
Xixellonjat i bashkohen buzagazit tim…
Pjese e kesaj bote jane dhe ato! .Lajmetaret e para te stines se verës