Sylvester Stallone ështyë një prej aktorëve të filmave që pëlqehet nga të gjithë. Emri i plotë i aktorit është Maykl Silvestr Stallone Gardentsio.

Ai ka lindur në 6 korrik të vitit 1946 në New York City. Babai i Stallone ishte një berber, një emigrant nga Italia dhe nëna e tij, vajza e një avokati nga Uashington.

Më poshtë po ju tregojmë disa fakte nga jeta e Stallone që nuk i keni ditur.Stallone ka shkruar një novelë Sylvester Stallone ndoqi kolegjin në Zvicër Sylvester Stallone i është ofruar roli kryesor në “Beverly Hills Cop” Arnold Schwarzenegger dikur mashtroi Sylvester Stallone me një bombë false në zyrë  Sylvester Stallone dëshironte të krijonte një perandori puding-u