Përmbyllet edicioni i parë i PriDox – java e filmit dokumentar të metrazhit të gjatë, me projeksionin e mbrëmshëm të filmit ‘My worst enemy’.

Juria, në përbërje: Zana Hoxha – regjisore, Kushtrim Koliqi – regjisor dhe Agnes Nokshiqi aktore, nga 5 filmat që ishin në konkurencë zyrtare zgjodhi filmin fitues, ‘Paved Paradise’ nga regjisori Karsten de Vreugdt dhe producentja Jolijn van Rinsum.

Për filmin fitues, juria deklaroi: “Filmi ‘Paved Paradise’ është edukativ nga një perspektivë tjeter dhe pak të njohur. Gjithashtu në aspektin teknik një realizim i arrirë dhe në të njejtën kohë edhe shumë argëtues që e bën audiencën për vete.”

PriFest vazhdon me aktivitetin vjetor, me edicionin e 15-të në datat 12-17 shtator.