rashëgimtarja miliardere Paris Hilton ka zbuluar në një intervistë për revistën Glamour se ishte droguar dhe përdhunuar në moshën 15-vjeçare nga një burrë i moshuar në Kaliforni.

Sipas Hilton, ajo dhe miqtë e saj takuan një grup burrash të moshuar në qendrën tregtare Westfield Century City, të cilët i ftuan në shtëpinë e tyre dhe u ofruan pije të gazuara me verë.

Ndonëse në atë moment ajo nuk pinte apo përdorte drogë, një nga burrat ia detyroi pijen, pas së cilës ajo filloi të ndihej e trullosur dhe kokëfortë. “Unë nuk e di se çfarë më dha; mendoj se ishte një ilaç trullosës”, tha ajo.

Përvoja e bëri atë të kalonte më shumë se dy vjet në disa programe të shtrenjta të modifikimit të sjelljes, duke përfshirë shkollën Provo Canyon në Utah, ku, thotë ajo, u detyrua të merrte drogë dhe iu nënshtrua provimeve gjinekologjike gjatë natës.

“Isha një vajzë e vogël. Ndjej sikur më vodhën fëmijërinë,” tha Hilton. Kjo përvojë ndikoi në vendimin e saj, së bashku me atë të bashkëshortit të saj Carter Reum, për të patur djalin e tyre të porsalindur, Phoenix Barron Hilton Hilton Reum, përmes surrogacisë.

Përveç kësaj, Hilton foli edhe për abortin e saj në të 20-at, për të cilin “nuk donte të fliste sepse kishte shumë turp rreth kësaj” në atë kohë. “Isha fëmijë dhe nuk isha gati për këtë”, tha ajo.

Hilton gjithashtu mendon se ajo kishte një abort në të 20-at e saj, diçka për të cilën “nuk donte të fliste sepse ishte shumë e turpshme” në atë kohë. Sipas të dhënave të zbuluara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, një në tre gra në mbarë botën ka pësuar dhunë seksuale ose fizike në një moment të jetës së saj.