Filmi me regji të Nicolas Philbert ka rrëmbyer çmimin ‘Ariu i Artë’ për filmin më të mirë në festivalin e filmit në Berlin.

“Ariu i Artë për filmin më të mirë shkon për “On the Adamant” (Sur l’Adamant) me regji të Nicolas Philibert dhe prodhuar nga Céline Loiseau, Gilles Sacuto, Miléna Poylo. urime!

Zbuloni të gjitha informacionet mbi fituesit, çmimet dhe juritë këtu”,thuhet në njoftimin e festivalit.