Mjuzikëll “Jesus Christ Superstar”, rikthehet sërish në Teatrin Kombëtar pas një viti.

Një roc-opera live, ku aktorëve të dramës i duhet të këndojnë, në këtë shfaqje që flet për javën e fundit të jetës së Krishtit, kryqëzimin e tij dhe tradhtinë e Judës.

Kësaj radhe i është shtuar edhe një detyrë shumë e rëndësishme si këndimi të një niveli shumë të vështirë si rock opera ‘Jesus Christ Superstar’, i mobilizon të gjithë që të jenë stand by nga fillimi deri në fund të shfaqjes dhe për këtë na është dashur të bëjmë shumë prova”.

Kryevepra e teatrit modern e viteve ‘70, vihet në skenë nën regjinë e Altin Bashës, dhe interpretohet nga talente të reja që sfidojnë vetën por edhe publikun në kulturën e mjuzikëll.

Jesus Christ Superstar do të shoqërojë publikun deri më 30 Dhjetor./Tv Klan/