Ju mund të keni vërejtur disa ndryshime në jetën tuaj dhe mënyrën e të menduarit, por nuk e dinit nga vinte dhe pse.

Ne ju sjellim tregues se jeni duke u rritur dhe përparuar shpirtërisht!

Ndërgjegjja juaj po zgjerohet

Dhe ndërsa deri vonë keni qenë pjesë e turmës, keni jetuar për një episod të ri të telenovelës së njohur, duke pritur me padurim të dëgjoni lajmet, duke shkuar në dyqan … Tani është sikur të gjitha janë zbehur.

Kohët e fundit, nuk ju ka zënë aq shumë, sikur interesi është zhdukur disi dhe janë shfaqur të reja – si të mendoni se ku po çon kjo botë, a do ta shkatërrojnë njerëzit, si ta shpëtojnë, a është e mundur? Ju filloni të simpatizoni më shumë me njerëzit dhe kafshët, ju prekeni më shumë nga padrejtësia… Filloni të ndiheni sikur nuk jeni më pjesë e masave, por të mendoni ndryshe.

Ju keni ndaluar së përcaktuari gjithçka

Ju nuk ndjeni më një nevojë të fortë për të provuar të gjeni një përkufizim për gjithçka – për të vendosur çdo gjë, person ose ngjarje në një grup ose për ta karakterizuar atë në një farë mënyre. Ju keni filluar të kuptoni se përvojat e ndriçuara janë plotësisht subjektive dhe jo të gjithë duhet t’i përjetojnë ato siç i përjetoni ju. Ju nuk keni më aq pritje nga gjithçka dhe nga të gjithë, dhe nuk shqetësoheni me të si dikur.

Vini re çdo detaj

Ju vini re gjendjet shpirtërore të njeriut, motivet, arsyet, ndryshimet e energjisë në hapësirë, ndryshimet në presionin e ajrit më intensivisht se më parë … Nëse dikush ka një motiv të fshehur ose nuk ju tregon të vërtetën, ju do ta ndjeni atë në zërin e tij. Ju jeni të vetëdijshëm se njerëzit janë të tmerruar që të tjerët do t’i lexojnë, prandaj mbajini për vete shumë gjëra që i vini re.

Ju nuk përshtateni në botën përreth jush

Për shembull, ju shkoni në punë, uleni në kompjuter nga ora 9 deri në 17 dhe ndieni se ai shkatërron shpirtin tuaj, thith gjithë jetën tuaj nga ju. Por nuk është faji i punës, është se nuk jeni si njerëzit e tjerë. Është jashtëzakonisht e vështirë për ju të dëgjoni biseda sipërfaqësore dhe thashetheme, dhe makthi juaj është mendimi i një feste vjetore të organizuar nga kompania për të cilën punoni.

Ju preferoni të jeni në shtëpi, duke pirë diçka, duke lexuar një libër, ose duke parë një film të mirë. Thjesht nuk jeni në të njëjtën gjatësi vale me shumicën e njerëzve përreth jush, por nuk mund të izoloheni prej tyre, dhe kjo ju lodh.

Do të preferonit të shkonit në natyrë

Ju duket se pylli po ju thërret dhe është shumë e vështirë për ju t’i rezistoni kësaj thirrjeje dhe të mos humbni mes pemëve. Kur dikush ju ofron një shëtitje në natyrë dhe duke shkuar në treg ose duke u shoqëruar me një gotë birrë, ju do të preferoni të shkoni në natyrë, pa asnjë hezitim.

Kjo nuk do të thotë që nuk ju pëlqen të shoqëroheni ose të vizitoni dyqane, por se keni hyrë në një fazë shpirtërore kur ju pëlqen të kaloni më shumë kohë vetëm, i rrethuar nga paqja dhe tingujt e natyrës – kështu që ju jeni të mbushur me energji pozitive dhe mendja juaj është pastruar nga gjithçka negative.

Po humb miqtë

Nuk është çudi, pasi që ju keni ndryshuar dhe jeni bërë më të ndriçuar se të tjerët. Tani e dini shumë mirë kush jeni dhe çfarë dëshironi. Njerëzit përreth jush e kanë vërejtur këtë ndryshim dhe disa prej tyre kanë filluar të largohen pak nga ju. Nga ana tjetër, në jetën tuaj do të fillojnë të hyjnë njerëz të ri që janë në të njëjtën gjatësi vale me ju, me të cilët do të ndiheni mirë dhe të përmbushur.

Ju jeni pak konfuz

Të gjitha ndryshimet që kanë ndodhur në ju dhe që po ndodhin ende, kanë sjellë pak konfuzion në kokën tuaj kështu që të ndiheni të hutuar. Ndodhi që jeta juaj fizike nuk ndryshoi aq shumë sa ndryshoi në gjendjen tuaj mendore. Mendja juaj është e mbushur me beteja të pafundme, mërzitje, zhgënjime.

Por, sado e vështirë të jetë, është një gjë e mirë që disa e quajnë “nata e errët e shpirtit”, e cila çon në përparimin shpirtëror dhe gjetjen e paqes. Ju keni humbur të kaluarën tuaj dhe keni shëruar plagët e vjetra. Ju bëheni gjithnjë e më të lirë, por egoja juaj nuk është shumë e lumtur për këtë, kështu që përpiqet të sabotojë rrugën shpirtërore që po shkelni – këto janë në të vërtetë dridhjet e saj të fundit dhe kjo është arsyeja pse nuk ka asnjë arsye për t’u shqetësuar.

Ju keni një sens për humor

Nëse keni parë ndonjëherë një intervistë me Dalai Lama, me siguri e keni vërejtur se ai dhe miqtë e tij budistë dinë të jenë shumë me humor. Në fakt, kur mendja juaj nuk sheh dramë, por mbretëron paqja, atëherë ju jeni në gjendje të qeshni me gjithçka dhe gjithçka dhe të shihni qartë anën qesharake të absurdit të kësaj bote.

Askush nuk mund t’ju ​​prishë gjendjen shpirtërore

Ju e kuptoni kuptimin e jetës tuaj dhe mund të kontrolloni mendimet tuaja. Kjo është arsyeja që njerëzit nuk mund të shkatërrojnë më gjendjen tuaj shpirtërore si dikur, ata nuk mund të ndikojnë në energjinë tuaj pozitive me energjinë e tyre negative. Ju shkoni në rrugën tuaj përmes jetës, pa marrë parasysh çfarë! /Telegrafi/