Në Sofje u themelua Lidhja e Shkrimtarëve të Europës Juglindore

Shkrimtari ynë Fahredin Shehu mori pjesë në themelimin e Lidhjes së Shkrimtarëve të Evropës Juglindore me seli në Sofie të Bullgarisë. Gjate fundjavës së shkuar me 3 dhe 4 nëntor 2019, shkrimtari ynë Fahredin Shehu mori pjesë në themelimin e Lidhjes së Shkrimtarëve të Evropës Juglindore me seli në Sofie të Bullgarisë. Pjesëmërrës të shteteve … Vazhdoni me leximin e Në Sofje u themelua Lidhja e Shkrimtarëve të Europës Juglindore