Këngëtari, iu ka thënë që të vaksinohen kundër koronavirusit në prag të koncertit të tij jashtë Muzeut të Luvrit në Paris, i cili do të transmetohet në natën e Vitit të Ri.

“Unë do të vaksinohem, dhe shpresoj se njerëzit do ta bëjnë atë gjithashtu sepse nuk shoh mënyrë tjetër për të dalë nga kjo situatë”, ka thënë Guetta.

Ndryshe, Franca ka një numër të madh të njerëzve të infektuar me Covid-19, mirëpo francezët janë në mesin e popujve me dyshimet më të mëdha rreth vaksinimit, me sondazhet që tregojnë se Qmë pak se gjysma e popullatës synon që të vaksinohet kundër virusit korona.

Rikujtojmë se, David Guetta bashkë me artistë të shumtë ndërkombëtar janë të anëtarësuar në UNICEF që ndihmojnë shumë familje me veshje dhe ushqim.