https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Këngëtarja e mirënjohur, Dua Lipa, ka zyrtarizuar bashkëpunimin e saj me markën sportive “PUMA”, përmes së cilës kanë dalur edhe shumë suksese të tjera, shkruan KultPlus.

Me zyrtarizimin e këtij bashkëpunimi, janë raportuar për disa murale të pikturuara në vende të ndryshme të botës, duke filluar nga Londra e deri në Amerikë.

Me emër shqip “Flutur” ky bashkëpunim po rezulton të ketë suksese akoma pa u lansuar në formën e duhur.

Image
Murali i pikturuar në Brooklyn, New York

Forma e ndërtuar dhe ngjyrat e përdorura në këtë mural janë më ndryshe sesa të tjerët, kjo pasi ngjyrat e këtij murali mundësojnë që ai të shikohet edhe natën.

Më poshtë KultPlus ju sjellë edhe foto të tjera të muralit. /KultPlus.com

Image
ImageImage