Ekspozita “Lulet në art” shfaq vepra të mrekullueshme të realizuara në dy shekujt e fundit nga artistë të njohur ndërkombëtarë duke nisur nga Claude Monet dhe Anna Syberg të Melanie Bonajo e artisti kosovar Petrit Halilaj. Lulet janë në fokus të veprave të artistëve që janë bërë bashkë në Muzeun e Artit Modern “ARKEN” në Kopenhagë./koha.net/