Arbër Salihu, i njohur me emrin artistik, La Fazani, fituesi i edicionit të parë të Festivalit të Këngës në Kosovë, është gati të shpalos para publikut tingujt e ri të krijuar me shumë dashuri e të përmbledhur në një album të titulluar “Specie Turshi”.

“Specie Turshi”, një album konceptual, i punuar me përkushtim qysh prej vitit 2019, e përmbledhë veprimtarinë krijuese muzikore e lirike të katër viteve të fundit të Arbër Salihut.

La Fazani, një artist që shquhet për guximin e tij të rrallë, edhe në këtë paraqitje do të sjell diçka të veçantë.

Koncerti i lansimit do të sjellë një performancë dhe përvojë të veçantë muzikore, me një ansambël 7 anëtarësh të përbërë prej disa nga emrat më të dalluar të skenës muzikore të Kosovës si: Nesim Maxhuni (tupana), Art Lokaj (gitare), Fatlind Ferati (bas), Viola Rrecaj (sinta), Philipp Konrad Labhart (trumpetë), Arsim Leka (saksofon), La Fazani (vokal & gitare).

Kjo natë gjithashtu pritet të marr përmasa madhështore me paraqitjen e veçantë të grave, burrave dhe ansamblit të Korit Okarina, të dirigjuar nga Elikona Hysaj Shala.

Koncerti do të mbahet më datë 8 Mars, ora 20:30 në Kino Armata.

Biletat mund ti blini në Dit’ e Nat’, Soma Book Station dhe Autostrada Hangari.

Hyrja: 5€. / KultPlus.com