Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, ka njoftuar se tradita dhe kultura shqiptare janë prezantuar në kuadër të një festivali në Ukrainë

“Kultura dhe tradita shqiptare u prezantuan në festivalin kombëtar të kulturës “Bessarabian Tantella” në qytetin ukrainas Izmail. Në këtë festival morën pjesë përfaqësues të disa komuniteteve në Ukrainë”, ka shkruar Majko në llogarinë e tij në Facebook