Një adoleshent nga Virxhinia është kurorëzuar me çmimin e madh  të “America’s Got Talent: All Stars”.

Autodidakti Aidan Bryant i Prince George County u shpall fitues në episodin e fundit të sezonit të së hënës mbrëma, i cili shfaqi “Të gjithë yjet” nga e gjithë historia e shfaqjes.

Bryant kishte konkurruar edhe vitin e kaluar kur kishte vetëm 16 vjet, dhe vitin e kaluar ai zuri vendin e dytë, vend që nuk i mjaftoi dhe iu rrek garës edhe këtë vit ku edhe fitoi çmimin e madh.