A i përket ky varr monumental mbretit Gent ? Çfarë zbuloi majori amerikan? Ku humbën pllakat me mbishkrime dhe çfarë thonë arkeologët italianë? Cila është jeta e tij dhe përse në Shqipëri kujtohet kaq pak historia Ilire ? Për më tepër ndiqni dokumentarin e përgatitur nga Marin Mema.