Nëna Natyrë është aq mbresëlënëse sa që shumë peizazhe, kafshë dhe struktura natyrore duken surrealiste – pothuajse si piktura.
Sidoqoftë, këto imazhe janë reale dhe janë kapur me një aparat fotografik.