facebook sharing button 54

twitter sharing button
pinterest sharing button
email sharing button
sharethis sharing button

Filmi shqiptar ‘Virgjëresha Shqiptare’ do të shfaqet në Austri më 26-27 gusht dhe Gjermani më 29-30 gusht, përcjell KultPlus.

Lajmi është bërë i ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të filmit.

KultPlus ua sjell postimin:

‘Virgjëresha Shqiptare’ udhëton në Austri 26-27 Gusht & Gjermani 29-30 Gusht

Mikesha dhe miq të dashtun’ që gjendeni në Europë, gjeni informacion për datat e shfaqjes së filmit dhe biletave në faqet zyrtare të festivaleve! Prezenca juaj është bekim për ne, dhe rrugëtimin e mëtejmë të filmit tonë!