Jennifer Lopez u kthye ne skenë me filmin e saj të fundit Hustlers. Për këtë film Cineplexx organizoi eventin #LadiesNight, ku u dhanë shpërblime nga brende të ndryshme për të pranishmet në salla, dhe u arrit një numër rekord i shitjes së biletave.

Image

Përveç 103 shpërblimeve të shpërndara, Cineplexx arriti të thyej rekord Ballkanik me shitjen e biletave për këtë film, duke kapur numrin e 1908 biletave të shituara vetëm në natën e parë.

Përtej të gjitha pritshmërive, ky film ngazëlleu audiencat në Festivalin e Torontos, që njihet si një nga festivalet më prestigjioze dhe më të mëdha të filmit në botë. Filmi u quajt si “qesharak, emocionues, fuqizues, dhe në momente i frikshëm”, ndërsa performanca e aktores Jennifer Lopez po cilësohet si më e mira qysh nga filmi i njohur i saj “Out of Sight“.

Frymëzuar nga artikulli viral në New York Magazine, Hustlers flet për një grup ish striptistesh, të cilat bashkohen për t’ju bërë dëm klientëve të tyre nga Wall Street.